THE AMAZING HAIRSTYLIST

Next level hair, next level challenges, next level you

Je hebt ontdekt wat je leuk vindt aan haarstylist zijn en weet waar je goed in bent, maar je hebt nog die extra push nodig om het beste uit jezelf te halen. Net als B Academy Hair geloof jij ook dat je nog niet uitgeleerd bent. Tijdens onze vervolgopleiding The Amazing Hairstylist maak je kennis met next level hair, next level challenges en next level you.

Na deze opleiding ben je creatief opgeleid en voel je je zelfverzekerd. Je bent op de hoogte van de trends, weet alles van de nieuwste ontwikkelingen én je kunt alle skills met een zeker gevoel toepassen in de salon.

Tijdens je opleiding

Tijdens deze kappersopleiding van 40 weken ga je je kappersvaardigheden nog verder uitbreiden. De basis ken je, nu is het tijd om te experimenteren! We gaan op zoek naar jouw trademark in het kappersvak en dagen je uit om uit je comfortzone te gaan. It’s playtime!

Tijdens The Amazing Hairstylist focussen we ons op uitdagende trendtechnieken zoals balayage en split-dye, maar ook op ultiem precisiewerk dat je nodig hebt voor barbering. Je wordt vooral creatief uitgedaagd in alle aspecten van het kappersvak. Dit doen we bijvoorbeeld door jou backstage bij een runwayshow te laten helpen, maar ook doordat je het schooljaar afsluit met je eigen professionele fotoshoot. Daarnaast nemen we het onmisbare stukje advisering nemen verder onder de loep en duiken we de marketing in. Branding is namelijk een essentieel onderdeel van je vak en onze educators leren je graag hoe je jezelf online en offline sterk kunt positioneren.

Na je opleiding

Na het volgen van The Amazing Hairstylist ga je niet alleen zelfverzekerd aan het werk in de salon, maar heb je ook alle zelfvertrouwen om je klanten gewaagde kleuren en stylen te adviseren en om deze te creëren. Doordat je door onze educators in online branding bent opgeleid, kun je je klantenbestand in no time laten groeien en sta je dagelijks confident en servicegericht in de salon.

Belangrijke info

De vervolgopleiding The Amazing Hairstylist gaat op de volgende data van start:

Tijdens deze opleidingen krijg je gedurende 40 weken één dag per week van 10.00 tot 16.00 uur les.

Amsterdam: 5 september 2023 (dinsdag)
Arnhem: 6 september 2023 (woensdag)
Eindhoven: 5 september 2023 (dinsdag)
Alkmaar: 5 september 2023 (dinsdag)

Naast het verfijnen van je creatieve kleur- en kniptechnieken, ga je aan de slag met advanced stylingtechnieken, vlechten, barbering, make-overs, communicatie en het geven van een uitgebreid, persoonlijk advies. Ook leren we je de ins en outs van digital branding en hoe je een succesvolle business in de salon opbouwt, zodat je jezelf online én offline sterk kunt positioneren. De kennis en ervaring die je opdoet tijdens The Amazing Hairstylist, verandert voorgoed hoe jij naar jezelf als kapper kijkt. Na het volgen van deze opleiding maak je voor eens en voor altijd het verschil in de salon!

Deze onderwerpen komen allemaal aan bod tijdens de opleiding:

  • Advanced Cutting Skills: o.a. cutting curls en on-trend cutting techniques (zoals the butterfly, the mullet, the shag en invisible layering)
  • Creative Colouring: o.a. full bleach en pastel colouring
  • Trend Colouring: o.a. (reversed) balayage, foilayage en airtouch
  • Full Service Advice
  • Creative Updo's, Braiding and Styling
  • Barbering
  • Makeovers
  • Online Branding

Het lesgeld voor de opleiding The Amazing Hairstylist bedraagt € 4.994,-. De opleidingskosten zijn exclusief een professionele materialenkit (á €280,-) en de opleiding is vrijgesteld van btw (wegens CRKBO-registratie). Je kunt het lesgeld in één keer of in 3, 6 of 12 termijnen betalen. Bij inschrijving betaal je € 250,- inschrijfgeld. Dit wordt van de opleidingskosten in mindering gebracht.

Wil je meer weten over The Allround Hairstylist-opleiding? Kom dan naar een infoavond! Op de infoavond krijg je alles te horen over de opleiding, kun je je vragen stellen en ontmoet je de manager van de haaropleidingen. Check hier alle locaties en data.

Je kunt de infoavond ook online bekijken en tijdens deze presentatie je vragen via de chat stellen.

Weet je nog niet zeker of je langs wilt komen en wil je eerst meer informatie? Stel je vraag door te bellen naar 020-3122060 of ons een appje sturen via 06-47306826 (maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur).

Boek snel en gemakkelijk onze vervolgopleiding The Amazing Hairstylist:

1. Klik op de ‘Schrijf je in’-button.
2. Selecteer de gewenste startdatum met de juiste locatie en eventuele extra’s, zoals een uitbreiding van je lespakket of extra benodigdheden.
3. Vul je factuur- en studentgegevens in.
4. Betaal via iDEAL of Bancontact. 
5. Je ontvangt een mail met daarin de bevestiging van je inschrijving en een uitnodiging voor een matchingsgesprek. Tijdens het matchinggesprek kijken we of je de juiste motivatie hebt om te starten bij B Academy Hair. Dit is dus bepalend voor je toelating. We laten maximaal 16 studenten per schooljaar toe.
6. Je matchingsgesprek!
7. We informeren je per mail of je wel/niet bent toegelaten. Pas na deze stap ben je definitief ingeschreven en is je plekje gereserveerd voor het komende studiejaar.
8. Welkom bij B Academy! Je toekomst begint hier!

Oeps! Het kan zijn dat de bevestiging van je inschrijving in je spam is terechtgekomen… Niet ontvangen? Geef ons een belletje en we zorgen ervoor dat je bevestiging alsnog ontvangt.

"Het tofste vond ik dat de lessen bij B Academy niet voelden als naar school gaan. Na The Amazing Hairstylist-opleiding waren al mijn onzekerheden weg."

Emina

Emina

The Amazing Hairstylist Eindhoven

"Bij The Amazing Hairstylist heb ik geleerd om als een zelfverzekerde kapster achter mijn klant te kunnen staan. Het is erg leuk om je passie uit te kunnen breiden en verder te kijken dan de basistechnieken!"

Libby

Libby

The Amazing Hairstylist Eindhoven

Klaar om je in te schrijven?

Laten we van start gaan met jouw The Amazing Hairstylist avontuur!

Betaalopties

Optionele producten

CRKBO geregistreerd

CRKBO geregistreerd

B Academy is een CRKBO-geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Onze onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw.