THE AMAZING HAIRSTYLIST

Next level hair, next level challenges, next level you

Je hebt ontdekt wat je leuk vindt aan haarstylist zijn en weet waar je goed in bent, maar je hebt nog die extra push nodig om het beste uit jezelf te halen. Net als B Academy Hair geloof jij ook dat je nog niet uitgeleerd bent. Tijdens onze vervolgopleiding The Amazing Hairstylist maak je kennis met next level hair, next level challenges en next level you.

Na deze opleiding ben je creatief opgeleid en voel je je zelfverzekerd. Je bent op de hoogte van de trends, weet alles van de nieuwste ontwikkelingen én je kunt alle skills met een zeker gevoel toepassen in de salon.

SIDE NOTE: Wil jij toch liever ook een MBO-diploma? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Tijdens je opleiding

Tijdens deze kappersopleiding van 40 weken ga je je kappersvaardigheden nog verder uitbreiden. De basis ken je, nu is het tijd om te experimenteren! We gaan op zoek naar jouw trademark in het kappersvak en dagen je uit om uit je comfortzone te gaan. It’s playtime!

Tijdens The Amazing Hairstylist focussen we ons op uitdagende trendtechnieken zoals balayage en split-dye, maar ook op ultiem precisiewerk dat je nodig hebt voor barbering. Je wordt vooral creatief uitgedaagd in alle aspecten van het kappersvak. Dit doen we bijvoorbeeld door jou backstage bij een runwayshow te laten helpen, maar ook doordat je het schooljaar afsluit met je eigen professionele fotoshoot. Daarnaast nemen we het onmisbare stukje advisering nemen verder onder de loep en duiken we de marketing in. Branding is namelijk een essentieel onderdeel van je vak en onze educators leren je graag hoe je jezelf online en offline sterk kunt positioneren.

Na je opleiding

Na het volgen van The Amazing Hairstylist ga je niet alleen zelfverzekerd aan het werk in de salon, maar heb je ook alle zelfvertrouwen om je klanten gewaagde kleuren en stylen te adviseren en om deze te creëren. Doordat je door onze educators in online branding bent opgeleid, kun je je klantenbestand in no time laten groeien en sta je dagelijks confident en servicegericht in de salon.

Belangrijke info


Tijdens deze opleidingen krijg je gedurende 40 weken één dag per week van 10.00 tot 16.00 uur les.

De vervolgopleiding The Amazing Hairstylist gaat op de volgende data van start:

 • Amsterdam: 3 september 2024 (dinsdag)
 • Arnhem: 4 september 2024 (woensdag)
 • Eindhoven: 5 september 2024 (donderdag)

Locaties:

 • Amsterdam: Keienbergweg 63, 1101 GA
 • Arnhem: Beekstraat 68, 6811 DW
 • Eindhoven: Gabriël Metsulaan 1F, 5613 LC

  Naast het verfijnen van je creatieve kleur- en kniptechnieken, ga je aan de slag met advanced stylingtechnieken, vlechten, barbering, make-overs, communicatie en het geven van een uitgebreid, persoonlijk advies. Ook leren we je de ins en outs van digital branding en hoe je een succesvolle business in de salon opbouwt, zodat je jezelf online én offline sterk kunt positioneren. De kennis en ervaring die je opdoet tijdens The Amazing Hairstylist, verandert voorgoed hoe jij naar jezelf als kapper kijkt. Na het volgen van deze opleiding maak je voor eens en voor altijd het verschil in de salon!

  Deze onderwerpen komen allemaal aan bod tijdens de opleiding:

  • Advanced Cutting Skills: o.a. cutting curls en on-trend cutting techniques (zoals the butterfly, the mullet, the shag en invisible layering)
  • Creative Colouring: o.a. full bleach en pastel colouring
  • Trend Colouring: o.a. (reversed) balayage, foilayage en airtouch
  • Full Service Advice
  • Creative Updo's, Braiding and Styling
  • Barbering
  • Makeovers
  • Online Branding

  Het lesgeld voor de opleiding The Amazing Hairstylist bedraagt € 4.994,-. De opleidingskosten zijn exclusief een professionele materialenkit (á €280,-) en de opleiding is vrijgesteld van btw (wegens CRKBO-registratie). Je kunt het lesgeld in één keer of in 3, 6 of 12 termijnen betalen. Bij inschrijving betaal je € 250,- inschrijfgeld. Dit wordt van de opleidingskosten in mindering gebracht.

  Ben je geïnteresseerd in onze kappersopleiding The Amazing Hairstylist en wil je meer weten? Kom dan naar een infoavond op locatie! Op de infoavond kun je rondkijken, de sfeer proeven en ontvang je natuurlijk alle info over onze haaropleidingen. Check hier alle locaties en data.

  Je kunt de infoavond ook online volgen! Komt dit jou beter uit? Klik dan hier. 

  Wil je eerst meer informatie? Stel je vraag door te bellen naar 020-3122060. Je kunt ons ook appen via 06-47306826 (maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur).

  Boek snel en gemakkelijk onze opleiding The Amazing Hairstylist:

  1. Klik op de ‘Schrijf je in’-button.
  2. Selecteer de gewenste startdatum op de juiste locatie en kies het juiste pakket (links- of rechtshandig).
  3. Vul al je gegevens in en betaal het inschrijfgeld á €250,-.
  4. Je ontvangt een mail en een appje met daarin de bevestiging van je inschrijving.
  5. Nog geen matchinggesprek gehad? Dan plannen we dit eerst in voordat je definitief toegelaten bent. In het matchinggesprek kijken we of je de juiste motivatie hebt om te starten bij B Academy Hair. Aan het einde van het gesprek laten we je weten of je bent toegelaten. Pas na deze stap ben je definitief ingeschreven en is je plekje gereserveerd voor het aankomende schooljaar. We laten per klas maximaal 16 studenten toe.
  7. Welkom bij B Academy Hair!

  Oeps! Het kan zijn dat de bevestiging van je inschrijving in je spam is terechtgekomen… Niet ontvangen? Geef ons dan een belletje!

  "Het tofste vond ik dat de lessen bij B Academy niet voelden als naar school gaan. Na The Amazing Hairstylist-opleiding waren al mijn onzekerheden weg."

  Emina

  Emina

  The Amazing Hairstylist Eindhoven

  "Bij The Amazing Hairstylist heb ik geleerd om als een zelfverzekerde kapster achter mijn klant te kunnen staan. Het is erg leuk om je passie uit te kunnen breiden en verder te kijken dan de basistechnieken!"

  Libby

  Libby

  The Amazing Hairstylist Eindhoven

  Klaar om je in te schrijven?

  Laten we van start gaan met jouw The Amazing Hairstylist avontuur!

  Studentgegevens

  Factuurgegevens

  Betaalopties

  • Aanbetaling: € 250,00
  • Eenmalig: € 4.744,00
  • +2% rente
  • Aanbetaling: € 250,00
  • Termijnbedrag: € 1.612,96
  • +3% rente
  • Aanbetaling: € 250,00
  • Termijnbedrag: € 814,39
  • +4% rente
  • Termijnen: 10
  • Aanbetaling: € 250,00
  • Termijnbedrag: € 493,38

  Optionele producten

  CRKBO geregistreerd

  CRKBO geregistreerd

  B Academy is een CRKBO-geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Onze onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs gesteld door de Nederlandse overheid. Hierdoor zijn onze opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw.