B Academy Eindhoven

Volg onze allround kappersopleiding The Allround Hairstylist op onze locatie in Eindhoven. Tijdens deze opleiding word je in 40 weken (twee dagen per week) opgeleid tot allround hairstylist.

Na deze opleiding kun je direct doorpakken door onze vervolgopleiding The Amazing Hairstylist te volgen. Tijdens deze opleiding van 40 weken (één dag per week) ga je je verder verdiepen en knip- en kleurtechnieken, online en offline branding en veel meer!

Kappersopleiding Eindhoven

Adres: Grote Berg 20 in Eindhoven (Google Maps)
Telefoon: 020 312 2060 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur bereikbaar)

De academy is supermakkelijk te bereiken. Met het openbaar vervoer maar ook met de auto. Vanaf Station Eindhoven kun je meerdere bussen nemen en een paar minuten lopen. Kom je met de auto? Dan zijn er voldoende (betaalde) parkeerplekken. Wel zo makkelijk als je met de auto komt!

Dit maakt ons bijzonder

  • Jij staat centraal: persoonlijke begeleiding en kleine klassen
  • Gegarandeerd geen lesuitval
  • Door het hoge niveau en de goede reputatie van B Academy heb je vaak al een baan voordat je afstudeert

Infoavond?

Wil je meer weten voordat je aan een van onze opleidingen start? Neem dan eerst deel aan een infoavond!

Routebeschrijving

Vanaf Station Eindhoven kun je meerdere bussen nemen, namelijk 7, 14, 17, 19, 149 of 174. Binnen een paar minuten ben je bij bushalte Keizersgracht. Vanaf daar loop je de straat uit, dan ga je meteen de eerste straat rechtsaf en dan zie je de academy aan je rechterhand op Grote Berg nummer 20. Je hoeft niet over te stappen.

Vanaf het station ga je aan de stads-/taxikant de uitgang uit. Het eerste wat je ziet aan de overkant van de weg is de Primark, die kant loop je op. Dan ga je de zijstraat van de Primark in richting de Markt (zo heet het plein), waar alle terrasjes zitten. Deze straat loop je helemaal uit, totdat je op een open stukje komt waar aan het einde rechts een kapper zit naast een eettentje. Daar ga je de hoek om, steek je (rechts) bij de stoplichten over en ga je op de eerste hoek wederom de hoek om. Dan zie je de academy op nummer 20.

Zie de website van 9292.nl voor meer informatie.

Er zijn betaalde parkeerplekken in de buurt.