B Academy Arnhem

Wat leuk dat je er aan denkt om een kappersopleiding te volgen bij B Academy in Arnhem! Bij B volg je twee soorten opleidingen: The Allround Hairstylist en The Amazing Hairstylist.

Tijdens The Allround Hairstylist word je in 40 weken (twee dagen per week) opgeleid tot allround kapper. Na The Allround Hairstylist (of een externe kappersopleiding) ben jij helemaal ready om de werkvloer op te gaan. Wil jij nog beter worden, creatiever te werk gaan en leren hoe je jouw klant het beste advies geeft? Dan is onze vervolgopleiding The Amazing Hairstylist iets voor jou! In 40 weken (één lesdag per week) verdiep jij je in verschillende knip- en kleurtechnieken, online branding maar ook in het voeren van adviesgesprekken.

Kappersopleiding Arnhem

Adres: Beekstraat 68, Arnhem (Google Maps)
Telefoon: 020 312 2060 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur bereikbaar)

De academy is supermakkelijk te bereiken. Met het openbaar vervoer maar ook met de auto. B Academy ligt op ongeveer tien minuten loopafstand van Station Arnhem Centraal. Kom je met de auto? Dan zijn er voldoende (betaalde) parkeerplekken. Wel zo makkelijk als je met de auto komt!

Dit maakt ons bijzonder

  • Jij staat centraal: persoonlijke begeleiding en kleine klassen
  • Gegarandeerd geen lesuitval
  • Door het hoge niveau en de goede reputatie van B Academy heb je vaak al een baan voordat je afstudeert

Infoavond?

Wil je meer weten voordat je aan een van onze opleidingen start? Neem dan eerst deel aan een infoavond!

Routebeschrijving

B Academy ligt op ongeveer tien minuten loopafstand van Station Arnhem Centraal. Vanaf het station (uitgang centrum) ga je linksaf. Je loopt langs het Willemsplein en steekt het zebrapad over naar de tunnel. Je gaat linksaf langs het fietspad en langs het busstation. Op het Gele Rijdersplein ga je de tweede rechtsaf (de Bovenbeekstraat). Op de vijfsprong loop je rechtdoor de Beekstraat in. Na ongeveer 200 meter vind je de academy aan de rechterkant.

Zie de website van 9292.nl voor meer informatie.

Wij adviseren om te parkeren in de parkeergarage Broerenstaat. Let op: dit is betaald parkeren! Het is dan maar één minuut lopen naar de academy.