B Academy Amsterdam

Wat leuk dat je er aan denkt om een kappersopleiding te volgen bij B Academy in Amsterdam! Bij B volg je twee soorten opleidingen: The Allround Hairstylist en The Amazing Hairstylist.

Ons doel is om jou te helpen het beste uit jezelf en de opleiding te halen. Permanentjes zetten doen we niet aan: ons lesmateriaal is altijd up-to-date en we bewegen mee met trends. Onze educators zijn gepassioneerd en in combinatie met jouw enthousiasme, halen we álles uit die 40 weken. De klassen zijn klein, waardoor er altijd aandacht is voor jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling. Sounds good? Schrijf je dan in voor een van onze infoavonden online of op locatie!

Kappersopleiding Amsterdam

Adres: Keienbergweg 63 in Amsterdam (Google Maps)
Telefoon: 020 312 2060 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur bereikbaar)

De academy is supermakkelijk te bereiken. Met het openbaar vervoer maar ook met de auto. Vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA is het 10 minuutjes lopen. Kom je met de auto? Dan zijn er voldoende parkeerplekken. Wel zo makkelijk als je met de auto komt!

Dit maakt ons bijzonder

  • Jij staat centraal: persoonlijke begeleiding en kleine klassen
  • Gegarandeerd geen lesuitval
  • Door het hoge niveau en de goede reputatie van B Academy heb je vaak al een baan voordat je afstudeert

Infoavond?

Wil je meer weten voordat je aan een van onze opleidingen start? Neem dan eerst deel aan een infoavond!

Routebeschrijving

Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je metrolijn 54, die om het kwartier vertrekt. Deze gaat rechtstreeks naar metrostation Bijlmer ArenA. Daar stap je uit. Dan is het nog acht minuten lopen naar de Keienbergweg. Je hoeft niet over te stappen.

Zie de website van 9292.nl voor meer informatie.

Je kunt gratis parkeren voor de deur en op de gemeenschappelijke parkeerstroken aan de zijkant van de gebouwen (met pasje), maar vaak is het erg druk. Helaas hebben wij een aantal klachten ontvangen van omliggende panden. We willen je daarom vriendelijk verzoeken om niet bij andere panden voor de deur te parkeren.