Boek jouw opleiding in 4 eenvoudige stappen

 1. Ga naar de inschrijfpagina van de opleiding of cursus: The Allround Hairstylist, The Amazing Hairstylist
 2. Selecteer de gewenste startdatum met de juiste locatie en eventuele extra’s, zoals een uitbreiding van je lespakket of extra benodigdheden.
 3. Vul de factuur- en studentgegevens in.
 4. Betaal via iDEAL, Visa, Mastercard, Mister Cash of een eenmalige machtiging.

  Het matchingsgesprek

  Je kunt jezelf aanmelden voor een matchingsgesprek door een e-mail te sturen naar info@bacademy.nl t.a.v. Nancy Simpson. Het gesprek vindt online of op locatie plaats. Tijdens het matchinggesprek wordt beoordeeld of je geschikt én gemotiveerd genoeg bent voor de opleiding. Het matchingsgesprek is dus bepalend voor je toelating. Na het gesprek informeren we je of je wel of niet bent toegelaten. Meer informatie over het matchingsgesprek en de toelating wordt tijdens de infoavonden gegeven.

  Studiefinanciering

  Omdat B Academy een particulier opleidingsinstituut is, kom je niet in aanmerking voor een OV-jaarkaart of studiefinanciering.

  Vrijstelling kwalificatieplicht

  Ben je nog geen 18 jaar en niet in het bezit van een startkwalificatie (bijvoorbeeld een havodiploma)? Vraag dan samen met je ouders/verzorgers een vrijstelling aan van de kwalificatieplicht bij de leerplichtambtenaar in de gemeente waar je woont.