Word B Academy Hairmodel

Studenten van B Academy zijn altijd op zoek naar modellen om te knippen, stylen en/of kleuren. Om het zoeken naar het geschikte model voor de geschikte coupe een beetje te vergemakkelijken, hebben wij speciale Facebookgroepen opgericht waarin onze studenten oproepjes kunnen plaatsen wanneer zij een model zoeken voor een bepaalde les. We hebben per locatie zo’n besloten Facebookgroep opgezet. Lijkt het jou leuk om model te zitten, dan kun je hieronder lid worden van de Facebookgroep bij jou in de buurt.

Hoe werkt het?

Je kunt via de linkjes hieronder lid worden van de besloten Facebookgroep van de locatie waar je graag model wilt zitten. Wanneer onze studenten modellen zoeken, plaatsen zij een oproepje in de Facebookgroep met daarin een beschrijving van het soort model dat ze zoeken (eventueel met voorbeeldfoto’s). Als model kun je op het bericht reageren, zodat de student zelf contact met je kan opnemen. Je kunt als model ook zelf een oproepje plaatsen met een recente foto en beschrijving voor welk soort kapsels je graag model zou willen zitten. Dit is geheel vrijblijvend. De student kan dan, wanneer jouw wensen in zijn/haar lesprogramma passen, contact met je opnemen. B Academy is een opleidingsinstituut en geen salon waar op verzoek afspraken kunnen worden ingepland.

Facebook B Academy Alkmaar

Facebook B Academy Amsterdam

Facebook B Academy Arnhem

Facebook B Academy Eindhoven

Facebook B Academy Utrecht

Iets voor jou?

Als je bij B Academy hairmodel wilt zijn, dan is het fijn als je openstaat voor verandering, maar dat hoeft niet per se. We doen sowieso niets wat jij niet wilt, alles gaat in overleg. Omdat we het belangrijk vinden dat je haarlook bij jouw persoonlijkheid past, kun je ervan uitgaan dat je blij van je behandeling wordt.

Meld je aan!

Je kunt je aanmelden als hairmodel door lid te worden van de besloten Facebookgroep van de locatie bij jou in de buurt (zie links hierboven). Hierin plaatsen onze studenten oproepjes wanneer zij een model zoeken of kun je zelf een oproepje plaatsen. Let op: B Academy is een opleidingsinstituut en geen salon waar op verzoek afspraken kunnen worden ingepland.

Hairmodel Info

Een afspraak bij B Academy duurt gemiddeld tussen de twee en vier uur, afhankelijk van de opdracht. Tijdens het maken van je afspraak wordt dit uitgebreid met je besproken.

Wil je jouw afspraak annuleren? Dat kan tot uiterlijk twee dagen voor de afgeproken datum. Bij ziekte of andere noodgevallen graag voor 9.15 uur telefonisch afmelden op nummer 020 312 206 0. We zijn vanaf 9.00 uur bereikbaar.

We willen graag op je kunnen rekenen. Kom je niet opdagen op een gemaakte afspraak zonder je af te melden zoals hierboven beschreven? Dan zijn wij genoodzaakt je te registreren als ‘no show’ en word je uit ons modellenbestand verwijderd.

Omdat het een speciaal vakgebied is, knippen, kleuren en stylen we bij B Academy helaas geen afrohaar. Mocht dat in de toekomst veranderen, dan zal dat te lezen zijn op deze website.

FAQ

Je kunt je aanmelden als hairmodel door lid te worden van onze besloten Facebookgroep van de locatie bij jou in de buurt. Hierin plaatsen onze studenten oproepjes wanneer zij een model zoeken of kun je zelf een oproepje plaatsen.

Het is dus niet mogelijk om telefonisch/via de mail een afspraak te maken.

Als hairmodel bij B Academy is het de bedoeling dat je openstaat voor verandering. Alleen de puntjes bijknippen is voor ons niet voldoende; er gaat iets met je haar gebeuren! Uiteraard wordt dit met je besproken en doen we geen dingen die jij niet wilt. We creëren altijd een kapsel dat is afgestemd op jouw persoonlijkheid.

De behandelingen vinden plaats in de salonruimtes van B Academy in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Utrecht.

Je behandeling wordt uitgevoerd door één van de studenten van B Academy. Alle studenten die bij B Academy lessen volgen, worden gecoacht onder zeer persoonlijke en professionele begeleiding van onze deskundige educators. Ze worden getraind in de meest recente vakkennis van knippen, snijden, kleuren en stylingtechnieken.

We willen voorkomen dat onze afspraken te laat komen, zodat onze studenten rustig en netjes op tijd kunnen beginnen.

Onze kleurbenadering is vernieuwend en afgestemd op het model. Wij zijn van mening dat de kleur er mooi, natuurlijk en smaakvol uit moet zien. Samen met de student en educator wordt gekeken welke kleur het beste bij je past en voor een natuurlijk eindresultaat zorgt. We werken met kleuringen van Wella, Sebastian, Sassoon en Salon B.

Nee, je haar wordt bij B Academy gewassen.

Ja, al onze producten zijn beschikbaar voor aankoop. Onze studenten helpen je graag met het selecteren van de juiste producten, afgestemd op jouw haartype en behoefte.